Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reggae Dancehall Explosion Volume 4 in De Effenaar

Datum nieuwsfeit: 03-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zaterdag 3: 22.00: f 10,-
Reggae Dancehall Explosion Volume 4
(Jamaican vibes guaranteed!!!)
King Tubby's Hifi Soundsystem (UK)
& Selecta Irie Mommy (B)
Geen voorverkoop
Inmiddels wordt dit alweer de vierde Reggae Dancehall Explosion in de Effenaar. Dancehall Explosion blijft uitpakken met top soundsystems om de Jamaican vibes nóg meer op te zwepen. Op deze avond presenteren we de welbekende King Tubby's Hifi sound uit Engeland. King Tubby's Hifi werd in 1970 opgericht in Brixton door soundman Cecile Rennie uit St. Thomas, Jamaica. De inmiddels overleden King Tubby was Cecile's grote inspiratie en mentor in reggae music. King Tubby's Hifi maakte grote naam in en rond Engeland. Immers: daar waar een reggae optreden was, speelde King Tubby's Hifi. Anno 2001 is men nog steeds erg actief en met trots presenteren wij dan ook deze grote sound vanavond in de Effenaar. Meer informatie over King Tubby's Hifi vind je op www.kingtubbys.co.uk.
De avond wordt geopend door Selecta Irie Mommy uit Antwerpen. Irie Mommy is een sista die weet hoe ze dancehall riddims aan elkaar moet mixen en zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan; dansen is onvermijdelijk. Het wordt weer een hotte party waarbij je dus zeker niet moet vergeten je dancing shoes aan te doen. Reggae Dancehall Explosion is een avond voor alle liefhebbers van reggae, dub, dancehall, ragga, rap en freestyle, met een vleugje hiphop.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie