Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 04-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 4-02-2001 Persberichten politie district Maastricht Zondag 4 februari 2001

Maastricht; Aanhouding

In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 2.30 uur, werd in de Heggenstraat in Maastricht een 23 jarige inwoner van Amsterdam aangehouden. De man stond in het openbaar te urineren. De verdachte was het niet eens met het feit dat hij hiervoor bekeurd werd en schold een van de agenten uit. Hierop werd de man ter zake belediging aangehouden. Er werden in de Maastrichtse binnenstad overigens 11 personen betrapt op wildplassen die allen een transactie van fl. 100,-- kregen aangeboden.

Maastricht, Alcohol en verkeer

Naar aanleiding van een melding van een getuige dat een automobilist slingerend over de weg reed werd zaterdagavond omstreeks 23.30 uur in de Pieter Poststraat in Maastricht een 35 jarige inwoner van Maastricht aangehouden. Uit de ademanalyse bleek een promillage van 2.0 o/oo; viermaal de toegestane hoeveelheid. De man, die geen rijbewijs heeft, werd aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen.

Maastricht; Aanhouding

Op zaterdagochtend werd op de parkeerplaats Patiel gelegen aan de A2 een 21 jarige inwoner van Charleville Mezieres (F) die in een auto lag te slapen gecontroleerd. Bij deze controle bleek het voertuig gestolen te zijn. Nader onderzoek leerde dat de auto in januari was gestolen vanaf een bedrijfsterrein in het Franse Warq. De verdachte werd aangehouden en voor verder onderzoek overgebracht naar het hoofdbureau.

Maastricht; Vals geld

Op zaterdagochtend, omstreeks 11.00 uur, werd in een zaak gelegen aan de Markt in Maastricht door een Italiaans sprekende man 1.650.000 Italiaanse Lires (ongeveer 1700 gulden) in biljetten van 50.000 en 100.000 aangeboden. De biljetten bleken achteraf falsificaten te zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie