Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 04-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.40 uur
Verwarde man

LEUSDEN Een verwarde man heeft zaterdagmiddag rond één uur overlast veroorzaakt voor het verkeer aan de Zwarteweg. Hij sprong voor rijdende autos. Een bestuurder kon de man niet meer ontwijken en reed hem aan waardoor hij letsel aan zijn benen opliep. De politie heeft de man meegenomen naar het bureau waar hij door een ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Man slaat autoruit in

AMERSFOORT - Een 28-jarige man uit Amersfoort werd zaterdagavond om zes uur aangehouden op de Burgemeester de Widtstraat. Een getuige had gezien dat de man op de Snouckaertlaan met een stalen pijp op een autoruit had ingeslagen.
Na een korte zoektocht werd de man, met de pijp nog in zijn hand, aangetroffen op de De Widtstraat. Hij werd aangehouden en ingesloten. De reden dat de man de autoruit had ingeslagen, is nog onduidelijk. Hij heeft niets uit de auto weggenomen.

Vechtpartij horecagelegenheid

AMERSFOORT In een horecagelegenheid aan het Hof brak zondagochtend omstreeks half drie onenigheid uit tussen diverse bezoekers. Zij werden uit het café gezet waardoor de onvrede buiten verder werd uitgevochten. De reden van de ruzie is onduidelijk. Twee bezoekers van het café moesten voor behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis worden vervoerd. Vermoedelijk heeft één van hen (27-jarige Amersfoorter) een gebroken neus. Het letsel van de ander (28-jarige Amersfoorter) is onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie