Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: getuigenoproep m.b.t. dood echtpaar

Datum nieuwsfeit: 04-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 12.35 uur
Getuigenoproep vanuit Recherche Bijstandsteam

Onderzoek naar dood Veenendaals echtpaar voortgezet (2e bericht)

VEENENDAAL Het Recherche Bijstandsteam dat sinds zaterdag 3 februari de dood onderzoekt van de 44-jarige vrouw en de 53-jarige man zal vandaag het buurtonderzoek voortzetten. Inmiddels is vast komen te staan dat de beide slachtoffers door geweld om het leven zijn gebracht. Zij werden door de Politie aangetroffen in hun woning aan de Langelaar te Veenendaal.

De Politie trof op 3 februari rond 05.00 uur het lichaam van de vrouw en haar 53-jarige partner in de woning aan. De vrouw bleek te zijn overleden. Haar partner is zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man is later aan zijn verwondingen overleden.

Getuigenoproep
Getuigen die in de omgeving van de Langelaar te Veenendaal-west iets verdachts hebben gezien op zaterdagmorgen tussen 03.00 en 06.00 uur, worden verzocht contact op te nemen met de Politie. Ook personen die meer informatie hebben, kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Winkeldief gepakt

MAARN In een winkel aan de Tuindorpweg werd zaterdagmiddag om half één een 45-jarige vrouw uit Maarn betrapt toen zij een vleespakket uit de winkel zonder betalen mee wilde nemen. Een medewerker uit de winkel zag dat de vrouw het vlees wilde stelen en belde de politie. De vrouw werd meegenomen naar het bureau. Tegen haar werd proces-verbaal opgemaakt.

Man vernielt ruiten

WIJK BIJ DUURSTEDE - Een 19-jarige man uit Wijk bij Duurstede werd zondagochtend om half drie op heterdaad betrapt toen hij met stoeptegels ruiten ingooide van een pand aan de Hordenweg. Getuigen zagen dat de jongeman, samen met twee maten, stoeptegels uit het trottoir haalden en deze vervolgens door de ruiten gooiden. De politie kon één verdachte aanhouden. De twee anderen zijn ontkomen. De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie