Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 04-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 4-02-2001
Persbericht district Land van Cuijk

DIEFSTAL UIT WONING

In een woning aan de Elderom in Boxmeer zijn in de nacht van vrijdag op zater-dag 2 gsm-s weggenomen. Het is onbekend hoe men is binnengekomen. Zaterdagavond is uit een huis aan de Venkel te Cuijk een tv en een groot geld-bedrag gestolen. Hoe men is binnengekomen is nog niet precies bekend. Aan de Angelotstede te Cuijk is die avond ook ingebroken. Er werd in ieder geval een colbertje weggenomen.

VERKEERSCONTROLE

Vannacht heeft de politie in Oploo, Sambeek en Sint Anthonis in totaal 5 fietsers en twee automobilisten bekeurd omdat ze geen verlichting voerden. 1 bromfiet-ser kreeg een bekeuring omdat hij niet was verzekerd.

BRAND

In de gang van een huis aan de Prof. Van den Brinkstraat in Cuijk is vannacht een kleine brandje geweest. Onbekenden trachtten via de brievenbus het gordijn in brand te steken. Dit vatte vlam, door de rookmelders werd de 71-jarige be-woonster wakker en kon het vuur doven. De brandweer is nog ter plaatse ge-weest.

WINKELDIEFSTAL

In een doe-het-zelfzaak aan de Oploseweg in Overloon heeft een onbekende man zaterdag tussen de middag 3 blikken verf weggenomen.

AUTO GESTOLEN

Aan de Korte Oijen in Katwijk is zaterdagmiddag een witte VW bestelauto met het kenteken VV-77-PP gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie