Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 04-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 4-02-2001 Persbericht district Aa & Dommel

RUITEN INGEGOOID

Zaterdagavond zijn van diverse woningen en bedrijven in Schijndel - zonder aanleiding- de voorruiten ingegooid. Het gebeurde omstreeks middernacht bij woningen aan de Akkerstraat (bloempot), twee keer aan de Sint Servatiusstraat (1 meter hoge bloempot en twee keer een kleine bloempot), Deken Bakersstraat en de Pastoor van Geldropstraat (bloempot). Van een bedrijf aan de Hoofdstraat is later vannacht ook een grote ruit met een straatsteen ingegooid. Getuigen zagen jongens weglopen richting de Heikantstraat. Bij een ander bedrijf in de Hoofdstraat is omstreeks 03.00 uur ook een ruit ingegooid.

MAN STEELT FIETS UIT ETALAGE

Op de Markt in Boxtel heeft een man vannacht een fiets uit de etalage van een fiestenzaak gestolen. Hij gooide daartoe de etalageruit in. Toen omstanders hem hierop aanspraken liet de man de fiets staan en liep weg. Getuigen liepen hem echter achterna en belden de politie. De getuigen droegen de man, na een worsteling waarin een van de getuigen in het gezicht werd geslagen, daarop over aan de politie. Hij werd ingesloten op het bureau. Het gaat om een 25-jarige man uit Boxtel.

VERKEERSCONTROLES

Zaterdagavond heeft de politie in Schijndel 14 (brom)fietsers bekeurd voor het rijden zonder licht. In Sint Oedenrode controleerde de politie vrijdagavond en -nacht 73 bestuurders op alcoholgebruik. Twee mensen hadden te veel gedronken.

BELEDIGING

Een 28-jarige Liempdenaar is vannacht op de Markt in Boxtel aangehouden omdat hij politiemensen beledigde. Hij werd meegenomen naar het bureau in Den Bosch, waar hij nogal recalcitrant was. Onder meer urineerde de laveloze man in de ophoudkamer. De rommel moest hij echter zelf opruimen.

DIEFSTAL UIT SCHOOL

Uit een schoolgebouw op het asielzoekerscentrum aan de Bunderstraat te Schijndel is vannacht een pc gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie