Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategisch contract YourNews met Dow Jones Newswires

Datum nieuwsfeit: 05-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

YourNews sluit strategisch contract met Dow Jones Newswires

Aanbod internationaal financieel en zakelijk nieuws sterk vergroot

Rotterdam, 5 februari 2001 - YourNews, syndicator van on-line en draadloze digitale content, heeft een belangrijk strategisch contract gesloten met Dow Jones Newswires, werelds meest vooraanstaande leverancier van actueel nieuws, commentaar en analyse van de internationale financiële markt. Dow Jones Newswires voorziet YourNews van generiek en actueel financieel en business nieuws, aangevuld met nieuws en informatie gericht op technologie, gezondheid, professionele diensten, energie en consumentenaangelegenheden als ontspanning, voeding en retail.

YourNews verzamelt, integreert en distribueert de content voor haar afnemers, de Internet- en Intranet-portals, ISP's, webbroadcasters, online uitgevers, communities en mobiele operators. Het nieuws wordt aangepast aan de wensen van de klant. Niet alleen het formaat of protocol worden aangepast, ook de onderwerpen en inhoud van het nieuws worden samengesteld en aangepast op de wensen van de klant en zijn doelgroepen.

Dow Jones Newswires is een van s werelds hoogst aangeschreven partijen op het gebied van business en financiële berichtgeving. Wij zijn voor onze afnemers voortdurend op zoek naar de hoogste kwaliteit in informatie. Een samenwerking met Dow Jones Newswires kan dan niet ontbreken , aldus Jan van Ottele, CEO van YourNews.

YourNews kondigde kort geleden aan haar tweede financieringsronde succesvol te hebben afgesloten met in totaal 9 miljoen Euro aan extra investeringen.

Over Dow Jones Newswires
Dow Jones Newswires is een onderdeel van Dow Jones & Company uitgever van The Wall Street Journal en de internationale en online edities die daarbij horen. Daarnaast maken Barron's and SmartMoney Magazines en andere tijdschriften als Dow Jones Newswires, Dow Jones Indexes, en de Ottaway Group regionale kranten deel uit van het portfolio. Dow Jones is mede-eigenaar samen met Reuters group van Factiva, samen met Excite@Home van work.com en samen met NBC van CNBC television operations in Europa en Azië. Dow Jones levert tevens nieuwsberichten aan CNBC en radiostations in de V.S.

Over YourNews
YourNews biedt een unieke nieuwsvoorziening voor diverse digitale media zoals Internet, WAP, SMS en e-mail. 95% van YourNews content is afkomstig uit Europese bronnen en bestrijkt regionaal, nationaal en internationaal nieuws, op gebieden als zakelijk-financieel, gezondheidszorg, muziek, sport en lifestyle, plus specifieke markten als de bouw- en olie-industrie. Inmiddels heeft YourNews tal van vooraanstaande nieuwsleveranciers als partners, waarvan het duizenden berichten per dag betrekt, vergaard door journalisten over de hele wereld. Alle content is beschikbaar in de belangrijkste Europese talen waaronder Nederlands, Engels, Frans en Duits. Klanten van YourNews zijn onder meer mobiele telefonie-aanbieders, publiek toegankelijke websites van bekende Nederlandse portals en ISP's. YourNews is inmiddels actief in Nederland, Duitsland, Engeland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, België.

Voor meer informatie

YourNews
Talitha Czaikowski
010-2660266
t.czaikowski@yournews.net

Whizpr
Ward van Beek
0317-410483
info@whizpr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie