Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fusiebericht: Nuclis, Omnicron en Omtechs verder als Omnext

Datum nieuwsfeit: 05-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Fusiebericht: Nuclis, Omnicron en Omtechs verder als Omnext

Datum: 05 02 2001

Per 1 februari gaan Nuclis, Omtechs en Omnicron op in: Omnext.net. De fusie is een logisch gevolg van de zeer succesvolle samenwerking tussen de bedrijven.

Door de fusie wordt het leven voor de klanten van Nuclis, Omtechs of Omnicron, iets overzichtelijker. Waar ze voorheen soms te maken had met drie verschillende bedrijven, krijgen ze nu één partner voor al hun it-oplossingen. Omnext.net is gespecialiseerd in:


- consultancy en projecten,

- applicatie-integratie,

- het ontsluiten van legacy-systemen

- remote beheer

- application service providing,
Omnext.net is gefocust rond Computer Associates produkten, Legato, Microsoft(.NET), Java en Oracle

Ondanks de andere naam blijft de filosofie van Omnext.net dezelfde als die van Nuclis, Omnicron en Omtechs: ook Omnext.net biedt hoogwaardige en innovatieve it-oplossingen tegen een vooraf vastgestelde prijs.
Omnext.net is gespecialiseerd in (applicatie)beheer en applicatie integratie. Omnext.net zorgt ervoor dat verschillende systemen op elkaar aansluiten en bovendien geschikt zijn voor gebruik in internettoepassingen. Omnext.net heeft hiervoor standaard oplossingen en standaard componenten, zodat zeer kostbare investeringen in nieuwe software in veel gevallen achterwege blijven.

Voor een nadere kennismaking met de activiteiten van Omnext.net verwijzen wij u graag naar onze website: www.omnext.net. Als u vragen heeft, kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Directie Omnext.net:

Peter Lobbes, Alex Roelvink , Jaco de Vries

Omnext.net
Koningsschot 45
3905 PR Veenendaal
www.omnext.net
(info@omnext.net)
tel: 0318-592322
fax: 0318-503409

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie