Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ABC presenteert nieuwe internetsite www.bouwabc.nl.

Datum nieuwsfeit: 05-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: egerstel@abc-d.nl

Contactpersoon: Ester Gerstel

Of het nu gaat om adressen, nieuwtjes of links, op Bouw-abc

Datum: 5 februari 2001

Met veel trots presenteert ABC voor handel en industrie haar nieuwe internetsite www.bouwabc.nl. Op deze branchegerichte site staat een schat aan informatie op het gebied van 'bouw'. Of u nu op zoek bent naar adressen, nieuwtjes of links, bij www.bouwabc.nl bent u zeker aan het juiste adres.

Bouw-abc valt vooral op door het uitgebreide zoeksysteem. U kunt makkelijk en overzichtelijk zoeken naar bedrijven die actief zijn in de bouwwereld. Binnen twee klikken komt u terecht bij een overzicht van bedrijven die in het gekozen specialisme thuis zijn. De bedrijven lopen uiteen van architecten tot aan organisaties die aluminium plafonds leveren. Naast het zoeksysteem heeft Bouw-abc een overzicht van het laatste bouwnieuws en handige links naar brancheorganisaties.

Beurs

Bouw-abc wordt op de Internationale Bouwbeurs (5 - 10 februari a.s.) gelanceerd. Tijdens deze dagen bent u van harte welkom op onze stand. Wij vertellen u graag alles over Bouw-abc en over onze andere internetsites. Daarnaast bestaat de mogelijk om (gratis) in ons bedrijvenbestand te worden opgenomen.

Uitgever

ABC voor handel en industrie levert sinds 1949 complete, actuele product- en bedrijfsinformatie aan over het Nederlandse bedrijfsleven. Onze oranje gidsen geven een overzicht van producten en diensten van meer dan 50.000 Nederlandse bedrijven en van meer dan 46.000 buitenlandse vertegenwoordigingen. U vindt deze informatie tevens op de internetsite www.abc-d.nl.

Het standnummer van ABC op de Bouwbeurs is Hal 5 - nr. DO59

ABC voor handel en industrie

Kon. Wilhelmianslaan 16

2012 Jk

Haarlem

Telefoon: 023 553 35 16reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie