Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe website voor Bovag-occasions

Datum nieuwsfeit: 05-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Met Bovag-garantie en Nationale Auto Pas:
Nieuwe website voor Bovag-occasions

Luchthaven Schiphol, maandag 5 februari 2001 - De Bovag-automobielbedrijven hebben een eigen website, waarop uitsluitend occasions met Bovag-garantie worden aangeboden. De site www.bovag-occasions.nl is een geïntegreerd onderdeel van www.autoonline.nl, de grootste occasionsite van Nederland. Op de nieuwe website worden niet minder dan 40.000 Bovag-occasions aangeboden, door bijna 2000 Bovag-automobielbedrijven. De deelnemende automobielbedrijven verplichten zich om uitsluitend die occasions op de site te plaatsen, die ze aanbieden met Bovag-garantie. Daardoor worden auto's aangeboden vanaf Fl 7.500,00.

Doordat Bovag-occasions.nl 'inwoont' bij www.autoonline.nl, kan de website gebruik maken van de zoekmachine van AutoOnline. Deze maakt het mogelijk om niet alleen te zoeken op merk, type en bouwjaar, maar ook op kleur, transmissie en brandstof. Daarbij is het mogelijk om een prijslimiet en een bouwjaar aan te geven. Zo is het mogelijk om Alle occasions op AutoOnline.nl, dus ook die op Bovag-occasions.nl, zijn voorzien van de Nationale Auto Pas. Dat betekent dat hun kilometerstand is gecontroleerd. Met al deze voorzieningen bieden Bovag-occasions.nl en AutoOnline.nl de betrouwbaarste occasions van Nederland.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie