Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond N470 Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

N470 - Rodenrijseweg/Zuidersingel
Informatieavond 6 februari 2001

Ter hoogte van de Laan van Koot zal de toekomstige N470 de Zuidersingel en de Rodenrijseweg doorkruisen. Deze kruising wordt uitgevoerd door middel van een tunnel. In opdracht van de provincie Zuid-Holland heeft de architect Marius van den Wildenberg een eerste ontwerp van de tunnel gemaakt.

Voor deze en andere zaken die te maken hebben met de manier waarop de N470 het Rodenrijse lint doorkruist, bent u op dinsdag 6 februari aanstaande om 19.30 uur van harte welkom op een informatieavond in het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. De architect is aanwezig om een toelichting te geven op het tunnelontwerp en medewerkers van de provincie en de gemeente kunnen nadere informatie verstrekken over bijvoorbeeld de mogelijke gevolgen van de weg voor de Zuidersingel. De koffie staat voor u klaar om 19.15 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie