Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergaderingen week 05 Den Helder

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

VERGADERINGEN

betreft: week: week 05

Bezwaar- en beroepschriften

Twee bezwaarschriften over verkeersmaatregelen staan op de agenda van de commissie voor de bezwaar- en beroepschriften: een aantal mensen heeft problemen met de verkeersmaatregelen die de gemeente heeft getroffen in de Florastraat. Daarnaast zijn er bezwaren binnengekomen tegen het besluit dat verkeer op fietspaden geeen voorrang meer hebben op de rotonde Nieuweweg-Burgemeester Ritmeesterweg. Ook op de agenda staat het bezwaar van het bureau Eerlijke Mededinging over de horea-activiteiten in sporthal Trefpunt, evenals een bezwaarschrift tegen het verlenen van een bouwvergunning voor een kap op de berging achter de woning aan de Jan Hargenstraat 19. De vergadering begint om 20.15 uur.

Personeel, informatie en organisatie

De commissie PI&O bespreekt op dinsdag 6 februari 2001 de zogenaamde 'Klokkenluidersnota'. Deze nota geeft aan hoe een ambtenaar, in het geval hij wordt geconfronteerd met (integriteits)zaken die volgens hem niet kloppen, dit aan de orde moet stellen. Daarnaast bespreken de commissieleden de begroting 2001 waar het gaat om het personeels-, informatie- en organisatiebeleid.

Algemene Bestuurlijke Zaken

De leden van de commissi ABZ bespreken op woensdag 7 februari de Concernbegroting 2001en de Productbegroting 2001 van de Bestuursdienst. Ook de derde kwartaalrapportage 2000 van de Klachtenadviseur komt woensdag aan de orde, evenals de publicatie Werk, Mensen en Bedrijven 2000 Noord-Holland Noord. Verder vermeldt de agenda de onderzoeksopdracht voor de bestuurlijke toekomst van de Kop van Noord-Holland en de stand van zaken met betrekking tot het verlenen van gebruiksvergunningen.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: februari 01, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie