Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Co van Angelen leidt herstructurering KSI International

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KSI International NV
Zoek soortgelijke berichten
KSI International NV


P E R S B E R I C H T

IJsselstein, 6 februari 2001

Co van Angelen leidt herstructurering Nederlandse organisatie KSI International N.V.

De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van KSI International N.V. (KSI) hebben de heer ir. J.E.J. (Co) van Angelen benoemd tot voorzitter ad interim van de Nederlandse directie met als opdracht om het in november 2000 gestarte herstructureringsproces van KSI voort te zetten. Co van Angelen rapporteert in zijn functie aan de voorzitter van de Raad van Bestuur en aan de voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De heer Co van Angelen (1949) was hiervoor directievoorzitter van Fortis/AMEV. Co van Angelen is een resultaatgerichte manager met een brede kennis van en ervaring in de financiële en de ICT-wereld. In het verleden heeft hij reorganisaties en strategische heroriëntaties uitgevoerd voor onder meer Falcon Leven, Reaal Verzekering, Rijnhave Groep en Sema Group.

Profiel KSI International N.V.

KSI International N.V. is een innovatieve en toonaangevende ICT-onderneming. Ruim 700 medewerkers verlenen diensten en ontwikkelen systemen gericht op elektronisch werken, communiceren, zaken doen en leren. De activiteiten van KSI in de Benelux zijn ondergebracht in vijf service lines: KSI Business Consultancy, KSI System Development & Support, KSI End User Training & Support, KSI Operational Services en KSI Special Products. KSI werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, in de telecommunicatiesector en voor de overheid. KSI helpt haar opdrachtgevers om hun ambities te realiseren met ICT als voornaamste instrument. E-business en Internettechnologie zijn voor KSI belangrijke speerpunten. KSI ontwikkelt ook specialistische en unieke ICT-toepassingen voor E-Business, Electronic Banking & Payment Solutions en voor E-Learning & E-Testing (Web Based Trainingen).

KSI is opgericht in 1986 en sinds 1998 genoteerd aan de EURO.NM Amsterdam

Voor meer informatie:
KSI International N.V.
Toon Rijken, CEO
Telefoon: 030 686 8771
Fax: 030 686 8766
www.ksi-international.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie