Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Facelift voor bedrijventerrein Schieoevers in Delft

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft


Facelift voor bedrijventerrein schieoevers

Op dinsdag 6 februari ondertekenen het bestuur van de Bedrijvenkring Schieoevers (BKS) en de wethouders Grashoff en Oosten de overeenkomst die tot een herstructurering van het Bedrijventerrein Schieoevers. Van de kant van de Bedrijvenkring zullen de heren Vos en Keesmaat, resp. voorzitter en secretaris van de Bedrijvenkring het convenant ondertekenen. De werkingsduur van de overeenkomst loopt tot en met 2006.

In de overeenkomst is een lijst van concrete actiepunten en activiteiten opgenomen voor de komende jaren. Genoemd zijn o.a. vermindering en regulering van de parkeerdruk, verwijdering achterstallig onderhoud aan gebouwen en parkmanagement voor het openbare gedeelte. In het kader van de verduurzaming behoren onderzoeken naar de haalbaarheid van energiebesparing, wind- en zonne-energie, afvalverwerking, openbaar vervoer en een people-mover tussen Station Zuid en het TU-gebied tot de mogelijkheden. BKS en gemeente Delft spreken in het convenant af hoe zij samen aan herstructurering, revitalisering en verduurzaming van het bedrijventerrein gaan werken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie