Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 10.00 uur

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 10.00 uur
Verkeerscontrole

BINNENSTICHT De politie hield maandagmiddag een snelheidscontrole op de Tolakkerweg in Hollandsche Rading. Tussen half vier en kwart over vijf werden 864 voertuigen gecontroleerd. De maximum snelheid van 50 km/u werd dertien keer overschreden. De snelste reed 82 km/u. Een roodlichtcontrole in Huis ter Heide op de kruising Dolderseweg-Amersfoortseweg leverde maandagmiddag vijf bekeuringen op. De controle werd tussen vijf uur en half zes gehouden.

Verkeersongeval

ZEIST - Een 45-jarige inwoonster van Zeist is maandagochtend op de kruising van de Slotweg met de 1e Hogeweg geschept door een automobilist. De vrouw stond met haar fiets voorgesorteerd om linksaf te slaan. De automobilist, een 26-jarige inwoner van Zeist, lette op een andere fietser en zag de vrouw vervolgens over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw is met onbekend letsel naar een ziekenhuis overgebracht

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie