Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verleende vergunningen door college van Geldermalsen

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldermalsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldermalsen


Activiteiten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij vergunning/ontheffing hebben verleend aan:

* Toneelvereniging "Deil's Toneel" voor het houden van twee toneeluitvoeringen, op 3 februari a.s. in het Duifhuis te Deil en op 16 februari in het Dorpshuis te Meteren van 20.00 tot ± 11.00 uur.

* Ned. Herv. Vrouwenvereniging voor het houden van een bazar op 10 februari a.s. in De Schakel te Acquoy van 19.00 tot 22.30 uur.
* EHBO afd. Buurmalsen-Tricht voor het houden van een collecte in de periode van 4 maart tot en met 10 maart a.s. in Buurmalsen en Tricht.

* Fabian Promotions Holland voor het tijdelijk plaatsen van 20 sandwichborden in de gemeente Geldermalsen van 14 tot en met 27 maart a.s. ter ondersteuning van de collecte voor het Nationaal Reumafonds, die wordt gehouden van 18 tot en met 24 maart.
* Bouw- & Aannemingsbedrijf Koumet BV voor het houden van een Jubileumfeest op 30 maart a.s. van 17.00 tot 01.00 uur in de werkplaats/opslagruimte aan de Middenstraat 6 te Beesd.
* Instituut "De Schutse" in Kesteren voor het houden van een verkoping (stroopwafels) van 9 tot en met 21 maart a.s. in de gemeente Geldermalsen.

* Nationaal Fonds Kinderhulp voor het ophangen van 6 spandoeken in de gemeente Geldermalsen ter ondersteuning van de collecte die van 6 tot en met 12 mei a.s wordt gehouden.

Indien u zich met deze beslissing (en) niet kunt verenigen, kunt u binnen 6 weken na de bekendmaking van deze beslissing(en) aan betrokkenen, een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht en de gronden van het bezwaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie