Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspectiebedrijf Obragas verbetert haar kwaliteitssysteem

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Obragas

Obragas verbetert haar kwaliteitssysteem

Sinds eind 1998 is Obragas Services gecertificeerd als een door de SCIOS erkend inspectiebedrijf. SCIOS staat voor Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud aan Stookinstallaties en is verantwoordelijk voor de opzet en handhaving van erkenningsregeling.

Op basis van deze erkenning kan Obragas keuringen uitvoeren aan installaties die keuringsplichtig zijn volgens de Wet Milieubeheer, zoals opgenomen in de AMVB's (Algemene Maatregelen van Bestuur).

Het kwaliteitssysteem wordt regelmatig getoetst om te beoordelen of nog aan de geldende richtlijnen wordt voldaan. Volgens het contract bedraagt de normale controlefrequentie 2 maal per jaar. Indien de auditor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie