Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anticonceptiepil nu ook verkrijgbaar bij de drogist

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DROGISTERIJ.NET

Anticonceptiepil bij de drogist

Vanaf 1 februari is de pil verkrijgbaar bij de drogist. De drogist op internet wel te verstaan.

Via de website www.drogisterij.net kunnen consumenten niet alleen hun herhaalrecept aanvragen, maar ook kijken of ze medisch gezien in aanmerking komen voor een eerste pilrecept. Alle aanvragen worden behandeld door een arts. Indien een recept wordt voorgeschreven zal een apotheek deze per post verzenden.

Grote voordeel voor de consument is dat men 24 uur per dag, 7 dagen per week de aanvraag kan doen. Hiermee wordt in veel gevallen een bezoek aan de huisarts en apotheek bespaard.

De online verkoop van drogisterijartikelen is een doorslaand succes. Hierbij valt op dat sommige producten (zwangerschapstesten, ovulatietesten en condooms) veel meer via internet verkocht worden dan via de traditionele winkel. Dit geeft aan dat men behalve het gemak, ook de anonimiteit van internet waardeert. De uitbreiding van het assortiment met de anticonceptiepil ligt dan ook voor de hand.

Voor meer informatie:
(pil@drogisterij.net)
tel: 0187-490124
fax: 0187-490693
www.drogisterij.net
www.anticonceptie-pil.nl


06 feb 01 11:36

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie