Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actievoering voor betere regelingen in 2001

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MusicFrom.nl en Winston Kingdom voeren actie voor een betere Artiestenregeling. Als je wilt dat de Artiestenregeling 2001 wordt gewijzigd, onderneem dan actie en doe het volgende:
1. Geef je email-adres door via actions.MusicFrom.nl
2. Stuur deze email door naar al je vrienden!

Beste muzikant/muziekliefhebber,

Zoals bekend kan de Artiestenregeling 2001 de doodsteek betekenen voor het Nederlandse clubcircuit. Podia, bands en artiesten worden geconfronteerd met hogere kosten waardoor het bijna onmogelijk wordt het hoofd boven water te houden! Ook het publiek wordt het moeilijk gemaakt om voor een redelijke prijs een leuk optreden te bezoeken. Het eerste poppodium dat zijn deuren zal moeten gaan sluiten is Winston Kingdom in Amsterdam. Zij stopt per 1 maart met het programmeren van live muziek. Een belangrijke voedingsbodem voor amateur- en semi-professionele muzikanten en bands zal verdwijnen. Winston Kingdom is natuurlijk niet de enige, echter wel de eerste die met problemen kampt. MusicFrom.nl heeft in samenwerking met Winston Kingdom deze gelegenheid aangegrepen om een email actie op touw te zetten waarbij zij deze email-petitie op 13 februari aanbieden aan staatssecretaris van Cultuur Rick v.d. Ploeg. Wij willen hem vragen om bij de besprekingen op 20 februari met staatssecretaris Wouter Bos aanwezig te zijn zodat hij de petitie aan hem door kan geven. Dit gesprek kan dan aanleiding zijn het negatieve effect dat de huidige Artiestenregeling 2001 heeft voor poppodia en bands/artiesten om te zetten in een positief effect. De uitzonderingsregeling die geformuleerd zal worden, kan worden gebruikt om een zo gunstig mogelijk klimaat te scheppen voor het Nederlandse clubcircuit.

Als je ook wilt dat de Artiestenregeling 2001 wordt gewijzigd, doe dan mee door via de volgende link te stemmen actions.MusicFrom.nl en deze email door te sturen naar al je vrienden. We rekenen op je steun! Deze actie loopt tot en met 13 februari, dus doe ontzettend je best. Het MusicFrom.nl team Winston Kingdom
N.B. Uitgebreidere informatie kun je vinden op de website onder www.MusicFrom.nl/nieuws/?id=774

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie