Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede aanbesteding dijkversterkingsproject Kampen-Midden

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Waterschap Groot Salland
Zoek soortgelijke berichten
Waterschap Groot Salland

Zwolle, 6 februari 2001

Tweede aanbesteding dijkversterkingsproject Kampen-Midden

Vanmiddag heeft de openbare aanbesteding plaatsgevonden voor een deel van het bouwkundige werk in het dijkversterkingsproject Kampen-Midden. Dit keert betreft het werkzaamheden aan de panden en in de poorten. De aannemerscombinatie Koninklijke Woudenberg uit Ameide, Van den Herik Kust en Oeverwerken BV uit Sliedrecht en Van den Biggelaar aannemersbedrijf BV uit Kerkdriel kwam met een bedrag van f. 3.675.000 (excl. BTW) als laagste uit de bus.
Er hebben 3 aannemerscombinaties aan de aanbesteding meegedaan.

Deel van de bouwkundige werkzaamheden
Er is voor gekozen om bij deze tweede aanbesteding een deel van het bouwkundig werk aan te besteden. Hiervoor hebben de aannemers een prijs gemaakt. Met de laagste inschrijver zullen onderhandelingen plaatsvinden over de aanbesteding van de rest van de bouwkundige werkzaamheden zoals in het bestek is aangegeven.

De laagste aanbieding en de daarop gebaseerde berekening van de totale bouwkundige kosten van deze tweede aanbesteding ligt binnen de marge van de raming van het waterschap. Het waterschap zal de aanbiedingen nader bestuderen en zal volgende week kunnen besluiten aan wie de opdracht voor de uitvoering van de bouwkundige werkzaamheden wordt gegund.

Werk gesplitst
Er is voor gekozen om dit bouwkundige gedeelte los te koppelen van het civieltechnische deel van het bestek (het werk in het openbare gebied). Deze laatstgenoemde werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Van den Biggelaar BV uit Velddriel, zoals eind december bekend werd gemaakt.


--- einde persbericht---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie