Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichent Brabant-Noord Den Bosch: insluiper gepakt

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 6-02-2001 Persbericht district Den Bosch

INSLUIPER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag kon de politie een 30-jarige Bosschenaar aanhouden op verdenking van een gepleegde insluiping in een woning aan de Rompertdreef in s-Hertogenbosch. Deze insluiping vond plaats op zondag, 28 januari. De verdachte werd in de garage van de woning overlopen door een van bewoners. Deze herkende de verdachte maandagmiddag en belde de politie. De aangehouden man wordt er ook van verdacht in augustus van het vorige jaar een greep in de kassa te hebben gedaan in een winkel aan de Orthenseweg in s-Hertogenbosch. Hij is in verzekering gesteld.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht werd op het Hinthamereinde een stilstaande taxi van achteren aangereden door de bestuurder van een personenauto, die na de aanrijding door reed. De taxichauffeur zag kans het kenteken van de achteroprijder te noteren. De politie vond de doorgereden auto terug op de Zuid Willemsvaart. De bestuurder was niet meer aanwezig. Ook op het woonadres van de tenaamgestelde van het kenteken was niemand thuis. De auto is op last van de politie door een takelbedrijf veilig gesteld.

GEWONDE BIJ VERKEERSONGEVAL (ROSMALEN)

Maandagavond raakte een 16-jarige fietsster uit s-Hertogenbosch gewond bij een aanrijding op de kruising van de Rodenborchweg met de Burgemeester Burgersweg in Rosmalen. De fietsster stak de kruising over, negeerde daarbij het rode verkeerslicht en reed tegen een personenauto die werd bestuurd door een 39-jarige man uit Swalmen. Het slachtoffer kwam ten val en raakte gewond aan gezicht en knie. Zij is in het ziekenhuis behandeld.

ALCOHOL IN HET VERKEER (VLIJMEN)

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Grote Kerk in Vlijmen een 33 jarige automobilist uit s-Hertogenbosch betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man krijgt een geldboete opgelegd van f. 410,00.

GEEN AUTOGORDEL, GEWOND AAN KIN (s-Hertogenbosch)

Omdat zij geen autogordel droeg liep een 26 jarige automobiliste uit s-Hertogenbosch vanmorgen bij een aanrijding op de Rijksweg A59 een diepe snee op in haar kin. De vrouw reed achterop een voorligger en kwam door de klap met haar kin op het stuur terecht. Zij moest in het ziekenhuis worden behandeld.

WINKELDIEFSTAL (Drunen)

Maandagmiddag werd een onbekend gebleven man betrapt bij het stelen van een elektrische verfstripper uit een winkel aan de Stationsstraat in Drunen. Winkelpersoneel probeerde de man nog te achterhalen maar dat bleek vergeefs. De man wist te ontkomen.

SNELHEIDSCONTROLE (Empel)

Tijdens een vandaag tussen 10.30 en 12.05 uur gehouden snelheidscontrole op de Hustenweg in Empel zijn tien automobilisten bekeurd omdat zij te hard reden. De maximum snelheid bedraagt 80 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 108 kilometer per uur.

WINKELDIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Een 26-jarige man uit s-Hertogenbosch is vanmiddag in een winkel aan de Visstraat betrapt op het stelen van een trui ter waarde van bijna f. 300,00. De man had de trui aangetrokken en was daarna de winkel uitgelopen. Hij werd door de winkelier, die eerst de politie in kennis had gesteld, achterna gelopen. De man kon korte tijd later in een restaurant aan de Ridderstraat, waar hij naar binnen was gegaan, worden aangehouden. Hij had de gestolen trui nog aan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie