Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Band Voor lief, lanceert Máxima Valentine Song

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

dinsdag 6 februari 2001

Band Voor lief, lanceert Máxima Valentine Song

Onder het motto:'stuur een liedje aan je Valentijn en je liefde aan Máxima', staat Valentijnsdag dit jaar in het teken van Máxima. Althans als het aan de band Voor lief, (met komma) ligt. Om ook eens de positieve gevoelens over de Argentijnse een uitlaatklep te geven, lanceert de band Voor lief, de Máxima Valentine Song. Iedereen kan deze speciale boodschap versturen vanaf www.voorlief.com.

Voor lief, biedt: een anoniem door de band Voor lief, verstuurde (gratis) Maxima Valentine Song met persoonlijke boodschap aan je eigen Valentijn van 2001.

Voor lief, vraagt: een boodschap aan de enige echte Valentijn van 2001: Máxima. Deze boodschap zal worden gedrukt op de kaart die, samen met een bos rode rozen, op valentijnsdag door Voor lief, bij Prins Willem-Alexander zal worden bezorgd. (die deze vervolgens zelf aan zijn vriendin mag geven)

Ook je lieve valentijn krijgt het e-mailtje natuurlijk pas op Valentijnsdag zelf. Zij bevat, naast een persoonlijke boodschap van de afzender, een link naar de Máxima Valentine Song. Eén klik en het downloaden van dit liedje begint.

LCI themusicchannel steunt actie Voor lief,

De Máxima Valentine Song wordt mede mogelijk gemaakt door themusicchannel, die de hosting van alle Valentijnsliedjes voor haar rekening neemt. Het uitgangspunt van deze eerste, snelst groeiende Nederlandse muziekwebsite is dat de verspreiding van muziek via Internet moet verlopen op een manier die zowel voor artiesten als de muziek industrie voordelig is.

In de afgelopen twee jaren ontwikkelde LCI themusicchannel zich als eerste legale, Nederlandse MP3-site en promotieplatform voor zowel bekende als onbekende artiesten tot een specialist in streaming audio/video oplossingen voor het Internet. Inmiddels is LCI themusicchannel veel meer dan een toonaangevende aanbieder van muzikale content. In het archief van www.themusicchannel.nl staat een zeer uitgebreid overzicht van ondemand interviews en reportages in streaming-video. Daarnaast verzorgt LCI themusicchannel live webcastings van concerten en evenementen, zoals bijvoorbeeld Dance Valley 2000.

Voor lief,

De band Voor lief, is opgericht in 1997 en is marktleider op het gebied van Máxima Valentine Songs. De band levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van hun oren, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.

Bijlagen: 2

persbericht als word document

jpg Voor lief,

Meer informatie?

Voor lief, VOF. +31(0)15-2190048 of e-mail: info@voorlief.com

Een samenvatting van dit persbericht, Máxima en andere liedjes van de band Voor lief, zijn te vinden op www.voorlief.com

Livebeelden van de band Voor lief, zijn te vinden op www.themusicchannel.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie