Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost Eindhoven: overval

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 6-02-2001 2e Persbericht van dinsdag 6 februari 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Gewapende overval
Dinsdagmorgen omstreeks 11.15 uur heeft er een gewapende overval plaats gevonden op een winkel aan de Hoogstraat. De dader een man van ongeveer 20 jaar oud, licht getinte huid, ± 1.75 lang, zwart kort kroes haar, een dun snorretje, donkere muts op het hoofd, gekleed in een spijkerbroek, een donker hooggesloten jack, zwarte schoenen met witte strepen, bedreigde de caissière met een op een vuistwapen gelijkend voorwerp tot afgifte van het geld uit de kassa. Toen zij niet snel genoeg het geld gaf rukte hij de kassalade uit de kassa en stopte deze in een plastic tas en vertrok in de richting Bennekelstraat. Het bedrag van de buit is niet bekend.

Helmond: Rijden zonder rijbewijs
Dinsdagmiddag om 12.05 uur is op het politiebureau een 42-jarige Helmonder aangehouden. Een politieman had vanuit het bureau gezien dat de man een personenauto bestuurde. Hem was bekend dat het rijbewijs van de man was ingevorderd. Toen de verdachte even later het bureau binnen kwam volgde de aanhouding. De verdachte kreeg een proces-verbaal van de oplettende politieman.

Eindhoven: Bromfietscontrole
Vanmorgen tussen 08.00 uur en 10.15 uur is er een bromfietscontrole gehouden in de Eindhovense wijken Gestel en Stratum. Er zijn 40 bestuurders van brom- en snorfietsen gecontroleerd. Dit leverde 50 processen verbaal op. De meeste verbalen waren voor het niet op eerste vordering tonen van het bromfietscertificaat en of het verzekeringsbewijs. De hoogst gemeten constructie snelheid bedroeg 71 km/u.

Reusel: Diefstal aanhangwagen
Tussen woensdag 31 januari en maandag 5 februari is van de gemeentewerf aan de Wilhelminalaan een eenassige aanhangwagen, merk Hapert, type DL 2000,weggenomen.

Deurne: Snelheidscontroles
Dinsdagmorgen is er op de Milhezerweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 854 gecontroleerde voertuigen reden er 37 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Op de Hoofdstraat is tussen 11.30 uur en 14.15 uur op snelheid gecontroleerd. Hier reden 43 van de 840 gecontroleerde voertuigen sneller dan 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/u.

Eindhoven: Verkeerscontroles
In de wijk Stratum zijn vandaag bij diverse verkeerscontroles 15 processen verbaal voor het rijden door rood licht, 2 verbalen voor het rijden in verboden richting en 2 verbalen voor bromfietsers die onterecht op het fietspad reden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie