Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijk bij Duurstede gaat knelpunten in werkgroepen aanpakken

Datum nieuwsfeit: 06-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wijk bij Duurstede

Terugblik op de knelpunten inventarisatieavond de Engk en Frankenhof

Woensdag 31 januari jl. heeft in de school `De Opstap' een inventarisatie-avond van knelpunten in de wijken de Engk en Frankenhof plaatsgevonden. Een groot aantal bewoners heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via deze interactieve manier knelpunten te melden (o.a. knelpunten op het gebied van groen, wegen, verkeer, sociale aspecten en wonen). De gemeente zal deze knelpunten op een rij gaan zetten en vervolgens in werkgroepen gaan behandelen. Degene die zich opgegeven hebben voor een werkgroep krijgen schriftelijk bericht of zij uitgenodigd worden deel te nemen in een werkgroep. De selectie van werkgroepleden vindt plaats op basis van straten. Andere participanten in de werkgroep zijn de politie, de brandweer en de verkeersveiligheidsorganisatie 3VO.

In een aantal sessies zal gekomen worden tot een plan, waarin de knelpunten zullen worden aangepakt. Wanneer een knelpunt niet opgelost wordt, of kan worden, zal ook aangegeven worden waarom het knelpunt niet wordt verholpen. In deze sessies zullen ook de enquêteformulieren worden betrokken.
De leden van de werkgroep krijgen steeds persoonlijk bericht, de overige bewoners zullen over de voortgang worden geïnformeerd middels de gemeentepagina in de Wijkse Courant en
op de gemeentelijke site.

De gemeente, Volksbelang en de politie zijn erg blij met de massale opkomst van de bewoners van de Engk en Frankenhof tijdens deze avond en danken iedereen die de moeite heeft genomen om de knelpunten op papier te zetten. Gezamenlijk zullen we een plan gaan maken, waarbij uitgangspunt is dat het plan draagvlak bij bewoners heeft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie