Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SoftPress Systems brengt Freeway 3.1 uit

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Noadis

SoftPress Systems brengt Freeway 3.1 uit

Freeway 3.1 heeft verbeterde verwerking van Flash, uitgebreide Freeway Actions, snellere prestatie en verbeterde ondersteuning voor Arabische webpublicaties

Venlo/Doetinchem, 7 februari 2001 - Noadis, distributeur van o.a. RagTime, REALbasic, VideoLink Pro en TechTool Pro, maakt bekend dat SoftPress Systems vandaag een belangrijke update voor Freeway uitgebracht heeft. De nieuwe versie, Freeway 3.1, bevat nieuwe opties alsmede prestatieverbeteringen en onderhoudsaanpassingen. De update vanaf versie 3.ox is nu gratis verkrijgbaar van de website van SoftPress systems én van de Noadis-website (www.noadis.nl).

Nieuwe mogelijkheden in Freeway 3.1


* Pas links en achtergronden in Flash-bestanden direct aan vanuit de Flash Extras interface in Freeway.

* Afhandeling van JavaScript voor Actions is wezenlijk uitgebreid - met 57 nieuwe toevoegingen aan de JavaScript API - waardoor ontwikkelaars nog meer krachtige mogelijkheden ter beschikking hebben om dynamisch sites te creëren.

* De tekstverwerkingsmogelijkheden in Freeway zijn verder geoptimaliseerd om het editeren van grote documenten nog sneller te maken.

* Ondersteuning voor Arabische font encodings is opgenomen in Freeway 3.1 zodat Arabisch-talige websites effectiever geproduceerd kunnen worden.

Over Freeway

Freeway komt tegemoet aan de behoeften van grafische ontwerpers die een intuïtief gereedschap willen hebben om professionele websites te ontwerpen... zonder het gedoe met coderen. Freeway voorziet in een dtp-gebaseerde gebruikersinterface met een compleet scala aan mogelijkheden waarmee professioneel website-ontwerp toegankelijker is dan met welk andere visuele webontwerpprogramma dan ook. Het werkgebied met 'pagina en pasteboard' waarop tekst, illustraties en multimedia ontworpen en nauwkeurig geplaatst kunnen worden, geeft ontwerpers met kennis van programma's als Quark XPress direct een Aha-Erlebnis wanneer ze met Freeway beginnen te werken.

Geprezen voor de zuivere HTML-code die Freeway genereert, biedt het een ruim assortiment van opties voor de meer technische aspecten bij het produceren van een site. Een van de sleutelelementen om de hoogwaardige webontwerpopties toegankelijk te maken is de Freeway Actions technologie. Actions scheiden op effectieve wijze het creatieve ontwerpproces van de integratie van complexe scripts voor dynamische gedragingen en back-end-functionaliteit waardoor creatieve ontwerpers zich kunnen concentreren op wat ze het beste kunnen. Toepassingen van Actions omvatten webpublishing vanuit databases, ontwikkeling van e-commerce-oplossingen, dynamic HTML en Javascript-objecten zoals rollovers.

Prijzen en crossgrades

De update van Freeway 3.0 naar Freeway 3.1. is gratis en beschikbaar als een updater van de website van Noadis.

De aanbevolen eindgebruikersprijs van Freeway 3 is NLG 450,-- excl. BTW, en er zijn speciale prijzen beschikbaar voor educatieve pakketten en crossgrades vanaf andere webdesignpakketten als Macromedia Dreamweaver en Adobe GoLive.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie