Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ronde tafel bijeenkomst over content management

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Beste persrelatie,
Content is King
Content management is een van de basisvoorwaarden voor het succesvol opzetten van elektronische handel. In een e-business omgeving moet je snel op veranderingen kunnen inspelen. Een website moet meer zijn dan een digitale brochure en intranet en extranet toepassingen worden ingezet om complexe bedrijfsprocessen te digitaliseren. Daarbij heb je te maken met een grote hoeveelheid content die steeds moeilijker te managen wordt. Analistenbureau OVUM voorspelt dat de markt voor content management applicaties explodeert naar een omzet van $ 5,3 miljard binnen vier jaar.

Op woensdag 7 februari aanstaande organiseert Mediasurface een conferentie over Dynamic Content in Het land van ooit in Drunen. U wordt van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Aansluitend aan het plenaire deel van de conferentie organiseren we een ronde tafel bijeenkomst met onder andere Ben Hayman, oprichter van het bedrijf.

Algemeen conferentie Programma:

8.30 - 9.30 uur Ontvangst met koffie
9.30 uur Opening door de Gouverneur Het Land van Ooit Key Note Ben Hayman, Founder & Head of Product Strategy Mediasurface Key Note Prof. Dr. Ir. Wouter Keller, Hoogleraar Informatica Vrije Universiteit Customer Reference Ian Hall, Oxford University Press Customer Reference Rob Klok, Baan Company Mediasurface Methodologie Rob Zomerdijk Manager Professional Services

12.30-13.30 uur Lunch
Persprogamma
13.00 uur: Ontvangst met koffie
13.30 uur: Welkom door Martijn Burger, algemeen directeur van Mediasurface Benelux. Korte introductie van Mediasurface en de Benelux organisatie. 13.40 uur: Ben Hayman, Founder en Head of Product Strategy bij Mediasurface. Mediasurface: de strategie en de propositie. 14.10 uur Rob Klok van Baan Company. Waarom heeft Baan gekozen voor Mediasurface om haar websites optimaal in te zetten en informatie op het web te publiceren? 14.30 uur Korte demo van Mediasurface door Rob Zomerdijk, consultant bij Mediasurface 14.45 uur Q&A.
15.00 uur Einde

Na afloop is het mogelijk interviews te hebben met Ben Hayman of met een van de sprekers. Of u kunt een van de break out sessie bijwonen. Uiteraard bent u van harte welkom om de gehele dag aanwezig te zijn. Voor meer informatie over de conferentie kunt u terecht op www.mediasurface.nl. Graag horen wij of u interesse heeft om deel te nemen aan deze ronde tafel bijeenkomst. U kunt zich aanmelden via een antwoord op deze email. Dan sturen wij u een bevestiging. Graag tot ziens op donderdag 7 februari aanstaande.

Mediasurface Limited is toonaangevend Europees leverancier van applicatiesoftware voor content management van websites en nieuwe digitale netwerken. Mediasurface helpt klanten om snel en effectief content te publiceren en beheren, zowel voor intern gebruik als om online B2B en B2C e-business mogelijk te maken. Mediasurface scheidt de presentatie en de structuur van de content. Daardoor is het voor een grote groep gebruikers binnen een bedrijf mogelijk content te bewaken, vernieuwen en beheren, via het Internet en andere digitale netwerken. Dit alles gegoten in een vooraf gedefinieerd en veilig en centraal te controleren proces. Mediasurface werd in 1996 opgericht vanuit het idee dat content management een eerste vereiste is voor succes in e-business. Mediasurface is actief in Europa en de Verenigde Staten. Mediasurface heeft haar software en diensten verkocht aan meer dan 50 klanten, die daarmee meer dan 70 websites in Europa en de V.S. beheren, verdeeld over diverse verticale markten. Meer informatie is te vinden op www.mediasurface.nl. Hartelijke groet,

Potters PR
Monique Potters

tel. 0345 501 595
GSM 06 28 88 96 32
e-mail: Monique@potterspr.nl

Tielerweg 52 - 4191 NG - Geldermalsen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie