Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewijzigd tijdstip persconferentie jaarcijfers Exact Holding

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Bron: Exact Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
Exact Holding NV

RECTIFICATIE:
De persconferentie van Exact Holding N.V. zal 7 februari 2001 om 11.30 uur in plaats van 12.30 uur plaats vinden in het Okura Hotel.

Exact Holding N.V. - persconferentie jaarcijfers 2000 7 februari 2001, 11.30 uur, Hotel Okura, Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam

Wij hebben het genoegen u namens Exact Holding N.V. uit te nodigen voor een persconferentie op woensdag 7 februari 2001 in de Otter/Esperance zaal van Hotel Okura te Amsterdam om 11.30 uur. Na de persconferentie zal er een lunchbuffet voor u klaar staan.

Tijdens de bijeenkomst zal door de heer Eduard Hagens, Chief Executive Officer, een toelichting worden gegeven op de jaarcijfers 2000 die dezelfde dag voorbeurs bekend worden gemaakt. Tevens zal de heer Bert Groenewegen, Chief Financial Officer, aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Wij hopen dat u of een collega bij de presentatie aanwezig zal zijn. Kunt u dit formulier voor maandag 5 februari 2001 terugmailen aan First Financial Communications ((tijmstra@firstfin.nl)) of faxen naar 020 575 4020.

Naam
(heer/mevr.*)_______________________________________________________________Bedrijf_____________________________________________________________________

Telefoon____________________________________________________________________

Fax_________________________________________________________________________

E-mail______________________________________________________________________

zal wel/niet aanwezig zijn bij de persconferentie van Exact Holding N.V.


* Weghalen wat niet van toepassing is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie