Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindhovense jeugd kan training Davis Cup bijwonen

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 5 februari 2001

Gratis jeugdmiddag

Eindhovense jeugd kan Davis Cup training bijwonen

Woensdag 7 februari, van 14.00 tot 16.00 uur, kunnen jongeren gratis een jeugdmiddag in het teken van de Davis Cup bijwonen. Deze middag zal plaatsvinden in het Indoor-sportcentrum Eindhoven aan de Theo Koomenlaan 1.

De aanwezigen kunnen om te beginnen een training van de Nederlandse en de Spaanse Davis Cup teams bijwonen. Aansluitend is er tijd gereserveerd voor een handtekeningensessie.

De eerste ronde van de Davis Cup, Nederland - Spanje, gaat vrijdag 9 februari van start en zal eindigen op zondag 11 februari. Het Nederlandse team bestaat uit Sjeng Schalken, Paul Haarhuis, Jan Siemerink en Raemon Sluiter.

Het programma ziet er in het kort als volgt uit: vrijdag staan er twee enkelpartijen gepland. Het eerste duel zal om 12.00 uur starten. Zaterdag is het vanaf 14.00 uur tijd voor een dubbelpartij. Zondag zullen er twee enkelpartijen plaatsvinden. Wederom start de eerste wedstrijd om 12.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie