Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste paal informatiecentrum vernieuwing Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Wethouder Meijer slaat eerste paal informatiecentrum vernieuwing Hoogvliet

5 februari 2001

Op woensdag 7 februari aanstaande slaat wethouder Herman Meijer de eerste paal voor een speciaal informatiecentrum waar belanghebbenden en belangstellenden op de hoogte kunnen blijven van de nieuwbouwontwikkelingen in Hoogvliet.

Het kan niemand ontgaan: Hoogvliet wordt compleet vernieuwd. Er komt daarom een speciaal informatiecentrum waar belanghebbenden en belangstellenden op de hoogte kunnen blijven van de ontwikkelingen. Op woensdag 7 februari aanstaande wordt de eerste paal geslagen door wethouder Herman Meijer, de voorzitter van de deelgemeente Hoogvliet Hans Elemans, de directeur van Maasoevers Martien Kromwijk en vestigingsmanager Peter Hoogvliet van Estrade Wonen. Dit gebeurt om 16.00 uur op het grasveld tussen de Aveling-Noord, de Sprong, de parkeerplaats aan de Middenbaan-Noord en de Groene Kruisweg.

In het informatiecentrum zal alles zijn te vinden over de vernieuwing van Hoogvliet: nieuwbouw, sloop, groen, winkels, bedrijven enzovoorts. Maquettes, informatiepanelen, computer- en videopresentaties brengen het Hoogvliet van de toekomst in beeld. Ook het kantoor van de Internationale Bouwtentoonstelling wordt gevestigd in het informatiecentrum. De Internationale Bouwtentoonstelling wordt geheel gewijd aan de vernieuwing van Hoogvliet. In mei zal het informatiecentrum naar alle waarschijnlijkheid zijn deuren voor het publiek openen.

Het informatiecentrum is tijdelijk; in 2004 is de permanente huisvesting in het vernieuwde stadscentrum gereed. Het ontwerp voor het tijdelijke informatiecentrum is zeer vernieuwend en het werd onlangs met een prijs bekroond.

Het informatiecentrum is een initiatief van de deelgemeente Hoogvliet en de woningcorporaties Maasoevers en Estrade Wonen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie