Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

W.F.C. Verschoor hoogleraar Internationale Financiering

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dr. W.F.C. Verschoor benoemd tot hoogleraar Internationale Financiering

De Stichting Wetenschapsbeoefening Universiteit Maastricht heeft Dr. W.F.C. Verschoor benoemd tot bijzonder hoogleraar Internationale Financiering bij de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Universiteit Maastricht (UM). Tevens is hij benoemd tot directeur van het internationale Executive MBA-programma van de Faculteit.

Verschoor zal zich binnen de Capaciteitsgroep Financiering van de Economische Faculteit gaan bezighouden met vraagstukken op het gebied van internationale financiële markten. Hij richt zich hierbij met name op het gebruik van deze markten door internationaal opererende ondernemingen en andere organisaties. Mede door de voortschrijdende integratie van kapitaalmarkten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie