Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaysar lanceert reissite Wereldwijzer.nl

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Utrecht, 7 februari 2001 - Na een aantal maanden van voorbereiding is deze week de reissite WereldWijzer (www.wereldwijzer.nl) officieel van start gegaan. Bij WereldWijzer staat hoofdzakelijk de interactie tussen bezoekers centraal, alwaar veel andere reissites zich meer richten op het verstrekken van informatie en het online boeken van een reis.

Vernieuwende interactie
Op de Internetsite www.wereldwijzer.nl kan de bezoeker terecht voor o.a. vragen over landen en reizen. Door het toevoegen van diverse interactieve elementen in de site wordt ervoor gezorgd dat de bezoeker direct kan communiceren met andere reizigers. Zo kunnen er vragen, opmerkingen of reisverhalen worden geplaatst op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie