Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van dinsdag op woensdag
10:25 woensdag 7 februari 2001

Martin Panman 0592-383211

Winkel uitgebrand

KLAZIENAVEEN. Vanochtend vroeg, omstreeks half zes, is er een brand geweest in een kledingzaak. De kledingzaak bevond zich aan de Langestraat te Klazienaveen. De eigenaar van de kledingzaak was naar de zaak gekomen omdat het inbraakalarm afging. Toen hij daar aangekomen was, stond de winkel al in lichterlaaie. De bewoners boven de winkel waren wakker geworden van iemand die hard brand schreeuwde. Zij zijn met de schik vrijgekomen en waren niet gewond. De brandweer heeft de brand geblust en er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Inbraak in woning

ASSEN. Vannacht is er in een woning aan de Huisingehof te Assen een inbraak gepleegd. De bewoner hoorde omstreeks kwart voor drie s nachts geluiden afkomstig uit de garage. Toen de bewoner op onderzoek uitging zag hij de inbreker die vanuit de garage de tussendeur naar de woning probeerde open te breken. Bij het zien van de bewoner vluchtte de inbreker weg richting het centrum. Er is geen sprake van diefstal. Er wordt onderzoek gedaan naar de inbreker.

Aanrijding

ASSEN. Gistermiddag gebeurde er een aanrijding op de Witterzomer in Assen. Een 69 jarige bestuurder van een landbouwtrekker keerde op de weg en zag daarbij te laat dat er een personenauto aan kwam. Deze auto, bestuurd door een 20 jarige inwoner van Bovensmilde reed met de voorkant tegen de zijkant van de trekker. Een 41 jarige passagier die bij hem in de auto zat werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Vernieling ruit

GIETERVEEN. Vannacht zijn twee ruiten van een woning in Gieterveen vernield. Een ruit van de voordeur en een ruit van de woonkamer. De bewoners deden aangifte van deze vernieling. Een onderzoek naar de oorzaak wordt ingesteld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie