Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Zuid-Oost Eindhoven: inbraken

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 7-02-2001
1e Persbericht van woensdag 7 februari 2001

Berichten uit de regio

Veldhoven: Inbraak in een woning
Dinsdagavond omstreeks 21.50 uur, is er ingebroken in een woning aan de Schouwberg. Men kwam de woning binnen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn enkele kratjes bier en een stereo-installatie plus boxen, weggenomen.

Eindhoven: Inbreker aangehouden
Op de Beukenlaan is vanmorgen om 01.20 uur, een 18-jarige inwoner van Breugel aangehouden. Een getuige hoorde in de omgeving van een bedrijf aan de Beukenlaan glasgerinkel, en zag een jongeman op de fiets wegrijden. Hij waarschuwde de politie. Ter plaatse bleek dat men aan de achterzijde van het bedrijf een ruit had vernield. Na een onderzoek in de omgeving zagen de politiemensen de fiets van de verdachte staan. Korte tijd later kwam de verdachte aanlopen waarna hij werd aangehouden. De man is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Eindhoven: Aanhouding
Woensdagmorgen om 02.15 uur, is op de Halvemaanstraat een 23-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Getuigen hadden gezien dat de man, op de Lochemstraat, met een schijnwerper in diverse geparkeerd staande autos scheen. De verdachte reed in een personenauto waarin diverse stuks gereedschap lagen. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau en na verhoor heengezonden.

Bergeijk: Inbraak in een woning
Vanmorgen tussen 02.40 uur en 02.50 uur, is er ingebroken in een woning aan de Borkelsedijk. Men kwam de woning binnen door verbreking van een slot van de achterdeur. Uit de woning zijn een laptop, autosleutels, portefeuille met rijbewijs, pasjes, een onbekend geldbedrag en een gsm, weggenomen.

Eersel: Gestolen personenauto aangetroffen na achtervolging De, in verband met het grote aantal inbraken gepleegd in dorpen langs de snelweg, postende politiemensen in de omgeving van de A67 zagen omstreeks 04.35 uur, een personenauto te oprit naar de A67 oprijden. Toen de bestuurder van de personenauto de politie zag ging hij ervandoor in de richting Knegsel. Kort hierna werd de auto leeg aangetroffen op de Steenovens, de inzittende(n) waren gevlucht. Met enkele te hulp geschoten surveillanceautos werd het gebied afgezet. Het gebied werd doorzocht met de hulp van een politiehond echter zonder iemand aan te treffen. Uit onderzoek bleek, dat de auto die was achtergelaten, op 5 februari 2001 te Hoogeloon was weggenomen. De auto is inbeslaggenomen en veilig gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie