Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord Venlo: winkeldieven aangehouden

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 7-02-2001
Mediaberichten woensdag 7 februari 2001 (12.30 uur)

ROERMOND Winkeldief aangehouden

ROERMOND Een 16-jarig meisje uit Roermond werd dinsdagmiddag aangehouden door de bedrijfsbeveiliging omdat ze in twee winkels op het Munsterplein en de Steenweg diverse spullen had gestolen. De waarde van de buit onder meer aanplaknagels - bedroeg circa 40 gulden. Het meisje werd overgedragen aan de politie die de moeder van de verdachte in kennis stelde. Ze zal worden voorgedragen voor een HALT-procedure. Een van de gedupeerde winkels heeft het meisje een winkelverbod van 12 maanden opgelegd.

VENRAY Winkeldief aangehouden

VENRAY Een 22-jarige Pool werd dinsdagmiddag aangehouden nadat hij in een winkel aan de Bleek op diefstal was betrapt. In overleg met justitie werd de verdachte weer in vrijheid gesteld nadat hij een geldboete van 250 gulden had betaald. De man had een fles rode port ter waarde van 20 gulden gestolen.

WEERT 17 bekeuringen

WEERT Tijdens verkeerscontroles op de Ringbaan-Zuid en de Ringbaan-Oost heeft de politie van Weert dinsdagmiddag 17 bekeuringen opgemaakt. Totaal werden 200 bestuurders gecontroleerd. De meeste bekeuringen werden gemaakt voor het niet dragen van de autogordel. Totaal namen 5 agenten deel aan de controles.

SEVENUM Bedrijfsinbraak

SEVENUM Bij een inbraak in een bedrijf aan de Horsterweg zijn dinsdagavond enkele tientallen electrische gereedschappen gestolen. Het gaat om boormachines, haakse slijpers etcetera met een totale waarde van enkele tienduizenden guldens. De toegang werd verschaft door een ruit te vernielen. De politie stelt een nader onderzoek in.

MAASBREE Auto in beslag genomen

MAASBREE De politie heeft dinsdagavond bij een 27-jarige automobilist uit Beringe de auto in beslag genomen en het rijbewijs ingevorderd. Een politiepatrouille zag de man met hoge snelheid over de Beekstraat rijden en besloot hem achterna te gaan. Hierbij werden snelheden van 150 km per uur gemeten. Op de Provincialeweg in Maasbree wisten de agenten de man aan te houden en inclusief auto over te brengen naar het politiebureau. Overleg met justitie betekende inbeslagname van de auto en invordering van het rijbewijs. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie