Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Ede op werkbezoek in ziekenhuis Gelderse Vallei

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Burgemeester op werkbezoek:

Goede voorzieningen in ziekenhuis Gelderse Vallei

Het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede beschikt over geëngageerd personeel en een moderne uitrusting, die van belang zijn voor de vele honderden patiënten. Burgemeester mr. W. Blanken van de gemeente Ede bracht onlangs een werkbezoek aan het ziekenhuis en heeft daar kennis genomen van de bijzondere, algemene voorzieningen voor de zorg aan de patiënten.

In de afbouwfase van het ziekenhuis vorig jaar nam het voltallige college van burgemeester en wethouders een kijkje in de nieuwbouw. Nu de inrichting en verhuizing inmiddels alweer geruime tijd achter de rug is, was er op uitnodiging van de Raad van Bestuur gelegenheid voor een nieuwe blik "in de keuken". De burgemeester bezocht enkele afdelingen, bekeek een deel van het technisch modern geoutilleerde patiëntenvolgsysteem, nam kennis van de algemene voorzieningen voor bezoekers en de polikliniek en sprak met een aantal medewerkers.Ede, 7 februari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie