Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord Venlo: vogels gestolen

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 7-02-2001
Mediaberichten woensdag 7 februari 2001 (15.30 uur)

BLERICK Vogels gestolen

BLERICK Uit een voliere achter een woning in Blerick zijn afgelopen nacht enkele tientallen vogels gestolen. Het gaat om putters, goudvinken, haagbekken, witbanden en buiksijsen met een waarde van enkele duizenden guldens. Nadat de dader(s) over de schutting van het erf was geklommen, werd het slot van de voliere vernield. Het is niet bekend waarin de vogels werden vervoerd tijdens de diefstal. Mensen die informatie hebben over deze diefstal worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie Blerick, telefoonnummer: 0900 8844 (30 ct./min).

BLERICK Dronken automobilist

BLERICK De politie maakt proces-verbaal op tegen een 36-jarige automobilist uit Blerick die afgelopen nacht in dronken toestand over de Baarlosestraat reed. De man kreeg tevens een rijverbod van 3 uren opgelegd.

SWALMEN Dronken automobilist

SWALMEN De politie maakt proces-verbaal op tegen een 47-jarige automobilist uit Blerick die afgelopen nacht in dronken toestand over de Rijksweg Noord reed. De man kreeg tevens een rijverbod van 1 uur opgelegd.

VENRAY 231 Snelheidsbekeuringen

VENRAY Tijdens radarcontroles in Venray, Oostrum en Ysselsteyn heeft de politie dinsdag totaal 231 bekeuringen opgemaakt. Op de Stationsweg in Oostrum werden 180 bestuurders bekeurd onder 948 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km per uur terwijl de limiet 50 km per uur bedraagt. Op de Maasheseweg in Venray reden 11 van de 227 gecontroleerde bestuurders te hard. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km per uur, limiet betreft 80 km per uur. Tenslotte reden op de Peelweg in Ysselsteyn 40 bestuurders te hard. Er werden 270 voertuigen op hun snelheid gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 133 km per uur terwijl de limiet 80 km per uur bedraagt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie