Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anixter start distributie Avaya Alchemy-oplossingen

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Anixter start distributie Avaya Alchemy-oplossingen

Nieuwe convergente communicatieoplossingen voorzien in grote marktbehoefte

TER PUBLICATIE: 7 FEBRUARI 2001

NIEUWEGEIN - Anixter, wereldwijd distributeur van bekabeling- en netwerkoplossingen gaat de nieuwe Alchemy-communicatieoplossing van Avaya distribueren. Alchemy is een geavanceerd voice- en dataconvergentieplatform en biedt traditionele en IP-telefonie, Internettoegang, remote access, fire-wall-beveiliging en Computer Technology in één complete schaalbare oplossing. Deze oplossing is hoofdzakelijk ontwikkeld voor toepassing binnen kleine en middelgrote ondernemingen.

Anixter heeft al een jarenlange distributierelatie met Avaya en verzorgt de pre-sales, back-up en ondersteuning van verschillende Avaya-producten, zoals de Cajun datacommunicatie-oplossingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie