Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: inbraken en vernielingen

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten woensdag
16:32 woensdag 7 februari 2001

Martin Panman 06-51611628

Zes auto inbraken

ANNEN. In de nacht van dinsdag op woensdag hebben er in Annen zes auto-inbraken plaatsgevonden. Twee inbraken geschiedde aan de Kerspel waar een cd-speler en een verrekijker werden gestolen. Aan de Dobbe werd ook een cd-speler ontvreemd wat ook het geval was bij de inbraken aan de Hofakkers en de Veldweg. Bij de inbraak aan de Vreding is een gsm gestolen. In alle gevallen is er door middel van het forceren van het portier ingebroken. Bij twee autos is dit niet gelukt waarna de inbreker is overgegaan op het ingooien van de ruiten van de auto. Van de dader ontbreekt elk spoor. Er wordt onderzoek ingesteld.

Inbraak stacaravan

ZUIDWOLDE. Vannacht is er op een camping in Zuidwolde een stereoset inclusief geluidsboxen en bedrading gestolen uit een stacaravan. Het is de enige caravan op de camping waar is ingebroken. Aangezien de dader de tv heeft laten staan was hij hoogstwaarschijnlijk per fiets of lopend. Er wordt onderzoek gedaan naar de dader.

Inbraak bouwkeet

ASSEN. In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bouwkeet die op een bouwlocatie aan de Borgstee in Assen staat. Met vermoedelijk een breekijzer is de deur opengebroken en een kopieer/fax machine, een bouwlaser met statief en gereedschap is er uit gestolen. Het terrein is door middel van een omheining afgesloten. Een hangslot van het toegangshek werd eveneens verbroken. Het bouwbedrijf deed aangifte.

Diefstal tas uit fietstas

ASSEN. Vanmiddag deed een 51 jarige vrouw uit Assen aangifte van diefstal van haar rugtas. De vrouw liep met de fiets aan de hand over het Mercuriusplein. Ze had haar tas in de fietstas gedaan. Bij een supermarkt wilde ze haar tas pakken en toen bleek dat die gestolen was. Het betreft een zwarte rugtas met daarin een portemonnee met ongeveer 20 gulden.

Accu weg

EMMEN. Een 53 jarige inwoner van Emmen deed aangifte van diefstal van een accu. De accu zat in een vrachtauto, die achter op het terrein van de aangever aan de Cornelis Houtmanstraat stond. De schade bedraagt ongeveer 800 gulden.

Kassa weg

HOOGEVEEN. Bij een hotel aan de Mathijsenstraat is vanmorgen een kassa gestolen. De 55 jarige beheerder was even naar de keuken gelopen en bij terugkomst bleek de kassa te zijn verdwenen. In de kassa zat ruim duizend gulden. De beheerder deed aangifte.

Stoelen weg

DIEVER. Vannacht is er ingebroken in een caravan die staat op een camping aan de Haarweg in Diever. Een ruit van de caravan werd vernield en uit de caravan werden twee zomerstoelen gestolen. De 70 jarige eigenaar deed aangifte bij de politie.

Vernieling auto

EMMEN. Een 59 jarige inwoner van Emmen deed aangifte omdat de bestelauto waarin hij rijdt vannacht was voorzien van graffiti. Op de rechterkant van de auto waren de letters RUH gespoten. De auto stond op de parkeerplaats van de Muzeval.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie