Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe regels voor subsidie-activiteiten Breda

Datum nieuwsfeit: 07-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

07-02-2001

Nieuwe regels voor subsidiëren activiteiten
Vanaf 2002 krijgen alle vrijwilligersorganisaties in Breda te maken met nieuwe regels aan de hand waarvan de gemeente Breda activiteiten subsidieert. De kern hiervan is dat er duidelijke voorwaarden zijn gesteld waaraan activiteiten moeten voldoen om voor subsidie in aanmerking te komen. Het college van burgemeester en wethouders gaf deze week de nieuwe subsidieregels en het juridische kader Beleidsregels Subsidieverstrekking Welzijn en Arbeidsmarktbeleid 2002 vrij voor inspraak. Alle subsidierelaties krijgen begin volgende week de inspraakkrant Wijzer van subsidie toegestuurd. Deze is ook verkrijgbaar in het Stadskantoor en de deelstadskantoren. De inspraaktermijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie