Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe 30 km-zones gemeente Soest

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Wijk Soestdijk, Oostrand Soest en bedrijventerreinen: 30-km-zone

De wijk Soestdijk - het gebied tussen de Laanstraat, Dalweg en Burgemeester Grothestraat - is inmiddels aangeduid als 30-km-zone. Volgende week zullen ook alle voorrangskruisingen in de wijk verdwijnen. Meest ingrijpend zal dit zijn op de route Albert Cuyplaan, Prins Hendriklaan en Nassauplantsoen. Op die route heeft men niet langer voorrang en zal men voorrang moeten verlenen aan het verkeer van rechts.

Ook het oostelijk gedeelte van Soest en de bedrijventerreinen worden aangeduid als 30-km-zones. Ook hier verdwijnen de voorrangskruisingen binnen de wijk. Dat heeft aan de oostrand van Soest gevolgen op de Lange Brinkweg en de Ferdinand Huycklaan.

Het is zaak dat men extra oplettend is binnen de wijk. Langzamer rijden is daarbij een prima middel. Binnen woonwijken behoort men oplettend te rijden en daarom horen in woonwijken geen voorrangskruisingen thuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie