Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ilse en Wellowell bundelen krachten in financiële portal

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Amsterdam, 8 februari 2001

ilse en Wellowell bundelen krachten in nieuwe, financiële portal

Bezoekers van ilse (www.ilse.nl) met vragen op het gebied van financiën kunnen vanaf vandaag voor advies terecht op ilse finance (www.ilsefinance.nl). Op deze financiële site kan de consument producten van gerenommeerde banken en verzekeraars met elkaar vergelijken, kopen en beheren. ilse heeft hiervoor een vergaande samenwerkingsovereenkomst gesloten met online financieel intermediair Wellowell.

Hierdoor krijgen consumenten een extra ingang tot het financiële dienstenpakket van Wellowell, dat sinds 1 november 2000 online is. Via de geheel vernieuwde ilse-site kunnen bezoekers onder meer financieel advies op maat inwinnen, producten van belangrijke verzekeraars en bancaire instellingen op prijs en individuele kenmerken met elkaar vergelijken en bovendien online meteen een verzekering of ander financieel product afsluiten. Wanneer de bezoeker de voorkeur geeft aan advies door een fysiek adviseur, biedt een zoekmachine een overzicht van adviseurs die dicht in de buurt zijn gevestigd.

Personal finance
Uit de gebruikersgegevens van ilse blijkt dat een grote interesse bestaat voor personal finance via het web. Merien ten Houten, CEO en oprichter van ilse: "Deze persoonlijke financiële portal is onderdeel van de mediastrategie van ilse om de grote hoeveelheid informatie die dagelijks op mensen afkomt, inzichtelijker te maken. Met de gids, de search engine en Startpagina doen we dat al voor het web. We willen deze rol in specifieke segmenten verder uitdiepen."

Drie maanden na de launch wisten honderdduizenden bezoekers hun weg te vinden naar de site van Wellowell. Om haar bereik te vergroten, wil het on line intermediair zijn diensten zo toegankelijk mogelijk maken voor de consument. CEO Herman van der Haas: "Wellowell bouwt aan een stevige positie in de Nederlandse markt. Door de samenwerking met ilse creëren we een extra ingang voor de consument en bereiken we een breder internetpubliek. De ilse- bezoeker kan nu bovendien in een vertrouwde omgeving kennismaken met het dienstenpakket van Wellowell."

Over ilse media groep
ilse media groep is exploitant van de portals ilse en Startpagina en sites als nu.nl, VrouwOnline.nl, VTWonen.nl. Ze is hiermee de grootste internetuitgever van Nederland en heeft de twee populairste sites van Nederland in haar portfolio. VNU heeft een belang van 58,7% in ilse media groep. ilse media groep exploiteert ook de internetsites van VNU Tijdschriften, zoals Libelle.nl en Autoweek.nl.

Over Wellowell
Consumenten kunnen 24 uur per dag bij Wellowell terecht voor een kwalitatieve en objectieve vergelijking van complexe financiële producten, volledig toegespitst op de individuele behoefte van de klant. Daarnaast kan de consument een beroep doen op on line financieel advies. Wellowell is aspirant lid van de NVA en voert het Web Trader-logo. De volgende maatschappijen nemen deel aan het inititatief van Wellowell: AXA Verzekeringen, Delta Lloyd, Europeesche Verzekeringen, De Goudse, ING Bank, Levob, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Robeco Advies, Tiel Utrecht en Unigarant.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over ilse.nl, startpagina.nl of de overige dienstverlening van ilse media groep kunt u contact opnemen met:

Merien ten Houten, telefoon (040) 7503100, e-mail: (merien@ilse.nl) of
Bex*van der Schans, Public relations, Nicole van der Steen, telefoon (040) 2945252, e-mail: (nvdsteen@bvdspr.nl)

Voor meer informatie over Wellowell kunt u contact opnemen met:

Herman van der Haas, CEO Wellowell, telefoon (020) 750 4800 (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie