Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.55 uur
Geen helm, geen verzerkering

SOEST Op de Van Hamelstraat hield de politie woensdagavond tegen half negen twee jongens op een brommer aan, die geen helm droegen. Hiervoor werden de vijftien en de zestienjarige jongens uit Soest bekeurd. Daarnaast bleek de brommer niet verzekerd. De tweewieler is daarop meegenomen naar het politiebureau.

Verkeerscontroles

EEMLAND NOORD De politie controleerde woensdagmiddag op correct gebruik van de parkeerschijf. De controle werd op de Smitsweg in Soest gehouden. Bij vijftien autos klopte iets niet met de parkeerschijf. Zij kregen allen een bekeuring.
Zes fietsers kregen woensdagavond rond een bekeuring voor het fietsen zonder verlichting. De politie controleerde op de Dalweg en de Beukenlaan in Soest.
Op de Soesterbergsestraat in Soest werd woensdagmorgen tussen half tien en half twaalf de snelheid van 981 voertuigen gecontroleerd. 45 Mensen reden harder dan de toegestane 50 km/u. De snelste passeerde het controlepunt met 73 km/u.

Een snelheidscontrole op de Eemnesserweg in Baarn leverde woensdagmiddag achttien overtredingen op. Tussen kwart voor twee en kwart voor drie werd de snelheid van 469 voertuigen gecontroleerd. De snelste reed 68 km/u.
Op de Torenlaan in Baarn reden tien voertuigen woensdag tussen kwart voor twaalf en kwart voor twee harder dan de toegestane 50 km/u. Hier werd de snelheid van 925 voertuigen gemeten. De snelste reed 74 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie