Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie wetenschappelijk huisartsgeneeskundig onderzoek

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Toezegging subsidie voor wetenschappelijk huisartsgeneeskundig onderzoek

8 februari 2001

Tijdens het symposium rond het afscheid van Wim Stalman als voorzitter van het NHG, werd uitgebreid ingegaan op het NHG-Wetenschapsbeleid. In de afgelopen periode zijn de lacunes in de wetenschappelijke onderbouwing van de NHG-Standaarden geïnventariseerd, met het doel aldus onderwerpen te genereren voor wetenschappelijk onderzoek. In een geanimeerde forumdiscussie werd ingegaan op de (toereikendheid van) deze werkwijze, maar vooral op de manier waarop de onderzoeksonderwerpen moeten worden geprioriteerd.

Sinds enkele jaren wordt wetenschappelijk onderzoek naar veelvoorkomende 'gewone' aandoeningen gefinancierd vanuit het Fonds Alledaagse Ziekten. Omdat de middelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie