Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GS Limburg honoreren 13 cultuurprojecten met bijna f 80.000

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

SUBSIDIE 13 CULTUURPROJECTEN

GS HONOREREN 13 CULTUURPROJECTEN MET BIJNA F 80.000,-

Dertien cultuurprojecten kunnen binnen korte tijd een provinciale bijdrage tegemoet zien. Gedeputeerde Staten hebben dit nu besloten omdat de activiteiten op korte termijn plaatsvinden. Het zou niet gerechtvaardigd zijn besluitvorming over de financiële bijdragen uit te stellen tot de nieuwe subsidiesystematiek van de Provincie daadwerkelijk wordt gehanteerd. In deze nieuwe systematiek zijn een drietal budgetten geformeerd en vindt subsidietoekenning plaats op basis van uitgebracht advies door een van twee nieuw ingestelde adviescommissies. Inmiddels zijn deze adviescommissies ingesteld, zodat afhandeling van subsidieverzoeken volgens de nieuwe systematiek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie