Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Varkensbedrijven makkelijker administratief samenvoegen'

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Varkensbedrijven kunnen makkelijker administratief samenvoegen

8 februari 2001 - Minister Brinkhorst van Landbouw heeft besloten de belemmeringen voor administratieve samenvoeging van bedrijven als gevolg van de welzijnsregelgeving weg te nemen, zodat meer varkenshouders gebruik kunnen maken van de versoepelde regelgeving voor samenvoegen.

Varkenshouders die hun bedrijven administratief samenvoegen kunnen in het door het Varkensbesluit aangegeven tempo de bedrijven aanpassen aan de strengere welzijnseisen. Zij hoeven niet versneld aan de strengste welzijnseisen te voldoen. De voorziening om bedrijven administratief samen te voegen zonder dat daarbij afroming van varkensrechten plaatsvindt, is overigens van kracht geworden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie