Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwing rioleringen in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Vernieuwing rioleringen

Hilversum werkt hard aan het vervangen van oude rioleringen. Dit jaar is weer een aantal straten aan de beurt. Het gaat om de Marconistraat (gedeelte Eemnesserweg/ Lorentzweg), Kapteynstraat (gedeelte Eemnesserweg/Lorentzweg), Galileistraat, Copernicusstraat en Lorentzweg (gedeelte J. v.d. Heijdenstraat/V.d. Sande Bakhuyzenstraat).

Tegelijk met het inrichten tot 30 km-gebied komt er ook nieuwe riolering in een deel van de Eemnesserweg (van de Larenseweg tot de J. v.d. Heijdenstraat), in de Stadhouderslaan, de Alexanderlaan en de Waldecklaan.

Ook in de Lage Naarderweg moet de riolering worden vervangen. Maar in verband met de planning van de HOV-lijn is er nog discussie over de uitvoering van deze werkzaamheden.

Informatie

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de heer D. v.d. Berge van de dienst Gemeentewerken, telefoon 629 21 20.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie