Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet-portaal ondernemend Castricum, Akersloot en Limmen

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Binnenkort nieuw Internet-portaal voor ondernemend Castricum, Akersloot en Limmen

Heiloo, 8 februari 2001- Steenbok internet services bv gaat een website bouwen, die als Internet-portaal gaat dienen voor alle ondernemers in Castricum, Akersloot en Limmen. De website gaat de naam www.ondernemendcal.nl dragen en is vanaf 1 maart in de lucht.

Ondernemers gevestigd in de CAL-gemeente kunnen tegen een lage prijs een pagina op de website laten bouwen die basisinformatie geeft over hun bedrijf. Daarnaast kunnen zij modules bijkopen voor uitgebreider informatie en diensten. Op de website wordt ruimte gereserveerd voor personeelsadvertenties, aanbiedingen en nieuwsberichten. De bedrijven kunnen zich vanaf heden opgeven op 072-5321986. Ook voor meer informatie kan men dit nummer bellen.

Steenbok internet services bv heeft het voortouw genomen in deze ontwikkeling en streeft bewust naar een meer overkoepelende betekenis van dit Internet-portaal voor de gehele CAL-gemeente. Een aantal ondernemers heeft zich reeds bereid verklaard aan dit initiatief deel te nemen. In de komende maanden volgen promotionele activiteiten om aan het project ruchtbaarheid te geven. Steenbok heeft eerder ook al www.ondernemendheiloo.nl succesvol gelanceerd.

Doel van de website is om ondernemers op een makkelijke manier met elkaar en met hun klanten in contact te brengen. Daarnaast staat promotie van het bedrijfsleven in Castricum, Akersloot en Limmen voorop. Ondernemers die reeds actief zijn op Internet kunnen zich ook presenteren op dit Internet-portaal, met een verwijzing naar hun eigen website. Op deze manier zullen zij meer bezoekers op hun site mogen ontvangen. Tevens is dit initiatief een geweldige kans voor ondernemingen die nog niet actief zijn op het wereldwijde web om kennis en ervaring op te doen.

Robin Nathalia, e-business consultant van Steenbok internet services bv, zegt: "Internet geeft aan vele organisaties een extra dimensie voor wat betreft communicatie, marketing en verkoop. Bedrijven in de CAL-gemeente zien heel goed het belang van een up-to-date website in. De kunst is voor die ondernemers echter om hun bedrijf zichtbaar te maken op Internet. Een Internet-portaal, waar de ondernemers zich gezamenlijk presenteren, betekent een geweldige sprong voorwaarts in de vindbaarheid van deze bedrijven. Met onze kennis kunnen wij hen helpen het Internet goed te benutten. Daarnaast kan extra informatie over de CAL-gemeente een belangrijke impuls geven aan de promotie van de dorpen."


--

Als bijlage bij dit persbericht vindt u een afbeelding. Het gaat hier om een schermknip van de homepage van de digitale marktplaats www.ondernemendcal.nl

Steenbok internet services bv in Heiloo levert diensten op het gebied van websitebouw, -beheer en -onderhoud. Steenbok internet services streeft naar optimale kwaliteit in een goede en duurzame relatie met de klant, waarbij het samen met de klant komt tot een pragmatische aanpak van de websiteproblematiek.

Voor meer informatie:

Robin Nathalia

e-business consultant

Steenbok internet services bv

De Oude Werf 15

1851 PW Heiloo

tel. 072 - 5321986

e-mail: (r.nathalia@steenbok.com)
website: www.steenbok.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie