Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoekers AutoRai kunnen theoriekennis in het verkeer testen

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen
Zoek soortgelijke berichten
Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

7-2-2001 Theorie testen op de AutoRai
7-2-2001 Tussentijdse toets voor meer examens
Theorie testen op de AutoRai
Twijfel je over je theoriekennis van het verkeer? Zou je je verkeerskennis wel weer eens willen testen? Bezoek dan AutoRai in Amsterdam. Daar kun je in de stand van het CBR met examenvragen nagaan hoeveel je nog van het verkeer weet. Medewerkers van het CBR kunnen je bovendien informeren over andere producten van het CBR. Wat dacht je van een aanhangerexamen? Of van het vrachtwagenrijbewijs? Je kunt de AutoRai bezoeken van donderdag 8 februari tot en met zondag 18 februari. Dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur, in het weekend tot 17.00 uur. Het CBR vind je in de Noordhal van de Rai. Klik voor meer informatie over de AutoRai rechtsboven deze pagina op 'AutoRai'.

Tussentijdse toets voor meer examens
Woon je in Nederland en heb je een buitenlands rijbewijs? Dan heb je na 185 dagen zeker een Nederlands rijbewijs nodig. Om in het bezit te komen van een Nederlands rijbewijs krijgt je eenmaal de kans om een versneld bijzonder (VBE) examen afleggen. Tijdens dit examen kun je laten zien dat je in Nederland kunt rijden. Slaag je niet voor dit examen, dan kun je altijd nog een regulier examen afleggen. Om niet al te onvoorbereid op het VBE-examen te komen, krijg je sinds
1 januari de mogelijkheid om vóór het VBE-examen een tussentijdse toets (TTT) af te leggen. Deze toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om je rijprestatie te meten, alvast te wennen aan het rij-examen en eventuele nervositeit weg te nemen. Bovendien is het mogelijk om voor het onderdeel bijzondere verrichtingen vrijstelling te verdienen voor het versneld bijzonder examen. Voor meer informatie over het versneld bijzonder examen klik je rechtsboven deze pagina op 'buitenlands rijbewijs'. Voor meer informatie over de TTT klik je rechtsboven deze pagina op 'tussentijdse toets'.
naar de berichten

tussentijdse toets
AutoRai

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie