Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BuyOnline presenteert eigen e-procurement-oplossing

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BuyOnline presenteert eigen e-procurement-oplossing

E-procurement-oplossing van BuyOnline gratis alternatief voor kostbare e-procurement-systemen

Amsterdam, 8 februari 2001 BuyOnline, Nederlands grootste on-line IT-specialist, heeft vandaag haar zelf ontwikkelde e-procurement-oplossing gepresenteerd. De oplossing is een aanvulling op het eveneens in eigen beheer ontwikkelde e-commerce systeem dat in de afgelopen 17 maanden meer dan 15.000 on-line orders heeft verwerkt. De e-procurement-oplossing is gericht op alle bedrijven die te maken hebben met gedelegeerde inkoopbevoegdheden en gedecentraliseerde afdelingen of vestigingen. BuyOnline biedt hiermee een kosteloos alternatief voor de aanschaf van kostbare e-procurement-systemen. Het Lisv, Landelijk Instituut Sociale Verzekeringen, is de eerste gebruiker van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie