Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkervaringsplek voor werkloze jongeren uit Den Helder

Datum nieuwsfeit: 08-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Wij hebben jou nodig!

betreft: week: week 06

Meld je aan voor een werkervaringsplek op de Oude Rijkswerf Willemsoord en help mee Den Helder nog mooier te maken.

De gemeente Den Helder start met een werkervaringsproject op de Oude Rijkswerf Willemsoord en de diverse forten in Den Helder. Dit project is vooral bedoeld voor jongeren die nu werkloos zijn en moeten rondkomen van een laag inkomen. Het project is een bijzondere kans om werkervaring op te doen op diverse terreinen. Daarnaast ga je werken aan de renovatie van een belangrijk stuk Den Helder dat nu al bekend is in heel Nederland. Je begint met werkzaamheden zoals opruimen en het onderhouden van het groen. Daarna kun je bijvoorbeeld gaan schilderen, metselen, dakbedekken, houtbewerken of werken met metaal. Als het goed gaat is er de mogelijkheid om uit te stromen naar een betaalde leerwerkovereenkomst in de bouw. Dat is toch zeker de moeite waard! En als je binnen het project aan de slag gaat, dan ontvang je gewoon salaris.

Heb je interesse om Den Helder nog mooier te maken, meld je dan nu aan voor dit werkervaringsproject. De enige voorwaarden om mee te kunnen doen zijn:

-je bent momenteel werkloos;

-je hebt nu een (bijstands)uitkering;

-je hebt zin om aan de slag te gaan.

Aanmelden kan bij Miranda Staal en Gert-Jan Stigt van de dienst Welzijn. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0223-671 114 of 671 669. Uiteraard kun je hen ook bellen voor meer informatie.

laaste verandering: februari 08, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie